مشاوره حقوقی رایگان - تعهد تعمیرکار خودرو

سلام. یک‌ هفته پیش برای تعویض دیسک و صفحه و‌ روغن ریزی خودرو به مکانیک مراجعه کردم و الان با گذشت یک هفته تعمیرکار موفق به روشن نمودن خودروی بنده نیست و‌ بنده مبلغ 10میلیون نیز به درخواست مکانیک بابت تامین قطعات به ایشان پرداخت نمودم الان به لحاظ قانونی پاسخ بنده چیست؟ ممنون.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت توافق قبلی مبنی بر اینکه در طول نهایت یک هفته کار ماشین شما را انجام بدهد داشتید می توانید الزام ایشان را بخواهید
در حالت کلی سعی کنید موضوع را با سازش و صبر حل و فصل نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا دادخواست الزام به ایفای تعهد می دهید یا در صورت عدم امکان، مطالبه خسارت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدت زمان عرفی برای تعمیر گذشته است می توانید از مراجع قضایی الزام به ایفای تعهد ایشان را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید
بهتر است به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه پیگیری کنید
یا دادخواست تامین دلیل بدهید سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا توافقی
اتحادیه
تامین دلیل و دادخواست مناسب

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست تامین دلیلی دهید و میزان خسارات را براورد کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بر اساس فاکتور و خرج کرد ماشین