مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه مستاجر

باسلام ببخشید
دادنامه و دستور تخلیه صادر شده .. و در قسمتی از آن نوشته شده
به ماده 9 قانون شوراي حل اختلاف مصوب94/8/10 و مواد 3 و 4 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 1376،
دستور تخلیه ید مستاجر از عین مستاجره فوق صادر و اعلام میدارد. اجراي احكام مدني ظرف مدت 24 ساعت نسخه دوم
این دستور را به مستاجر ابلاغ و ظرف مدت یک هفته پس از ابلاغ نسبت به اجرای تخلیه وتحویل مورداجاره به موجر
اقدام نمایید
اجرای دستور منوط به پرداخت مبلغ 450/000/000/000 ریال به حساب سپرده دادگستری بابت ودیعه ازسوی موجر می باشد.
سوال
1) وقتی موجر پولو واریز نکرده آیا قاضی شورای احکام میتواند دستور را صادر کند؟
2) رویت ابلاغ 8/7/1401 بوده روز اجرا چه وقت هست 7 یا 9 ( مبنی بر روز ابلاغ و اقدام) این دوروز اضافه میشود ؟ و آیا ابلاغ اجرای احکام مجزا از این دادنامه میباشد؟ چون از اجرای احکام چیزی برای من نیامده
3) در اجاره نامه صفحه رو ، امضا دوشاهد زن هست ولی درپشت نویسی برای دادن مهلت بمستاجر ، در اجاره نامه مستاجر فقط امضا موجر و مستاجر میباشد ولی در اجاره نامه موجر یک امضا از املاک نیز درغیابم به آن اضافه شده با این وجود آیا صدور دستور تخلیه تخلف نبوده( مبحث جعل)؟ وحتی اگر امضا املاک در پشت برگه موجرهم باشد چون ذی نفع میباشد بنظر شما امضا ایشان شامل مبحث جرح و تعدیل شهود میشود؟ آیا بند 5 ماده 2 آیین نامه اجرایی قانون روابط موجر و مستأجر شامل موضوع میباشد ؟ باتشکر ببخشید از سوالات زیادم چون مهلت 7 روزم فردا تمام میشه .. ممنون از بذل توجه تان

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دو روز اضافه میشود باید موجر ابتدا پول را واریز کند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اجرا منوط به سپرده است
ابلاغ از تاریخ درج در سامانه 12 روز محسوب میشه
بقیه موارد حضورا مراجعه به وکیل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرا منوط به واریز مبلغ می باشد دو روز محاسبه می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجرا منوط به واریز مبلغ می باشد دو روز محاسبه می گردد