مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک

سلام وقتتون بخیر ملکی از پدرم که فوت شدن به جا مونده که شکایت اموزش و پرورش برای گرفتن نصف این ملک روش هست و من و خواهر برادرانم هم وارث هستیم میخواستم ببینم امکان افراز این ملک با وجود شکایت اموزش و پرورش وجود داره؟در صورتی که همزمان یکی از برادرانم هم ملک رو تصرف کرده و هیچ کدام از ما هنوز سند هم نداریم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به متراژ دارد از طریق ثبت محل اقدام کنید.اجرت اامثل ایام تصرف را با میزان سهمتان‌می توانید دریافت کنید.