مشاوره حقوقی رایگان - ماشین رنگ دار

سلام. من یه ماشین 405 به عنوان دور رنگ خریدم طرف چون رفیقم بود هیچ قولنامه ای ننوشتیم ولی دوتا شاهد دارم که بین معامله ما بودن بعد 25 روز فهمیدم که ماشین کامل رنگ هست و سقف و ستون تعویض شده اگه شکایت کنم دستم به جای بنده میشه؟ یکی از شاهد ها داداشم هست

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر نسبت به این مساله که فروشنده اعلام کرده ماشین بی رنگ بوده شاهد دارید امکان طرح دعوی وجود دارد پیشنهاد میکنم به وکیل مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاع نداشته اید که رنگ دار بوده ، میتوانید دادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید و اگر قصد فسخ معامله را ندارید می توانید خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.
قبل از طرح دعوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می بایست بیع را اثبات نماید با توجه به اینکه قرارداد ای ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست فسخ به علت خیار عیب دهیداظهارنامه ارسال کنید و فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید البته میتوانید معامله را حفظ و تفاوت قیمت را بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اثبات وقوع بیع وتایید فسخ معامله را بخواتید البته مقدماتی ابتدا باید انجام شود که نیاز به توضیحات تکمیلی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد
و سپس اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع به علت خیار تدلیس برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست اثبات وقوع بیع شفاهی و اعلام تنفیذ فسخ بیع شفاهی به علت خیار تدلیس و خیار عیب و خیار غبن و استرداد ثمن معامله به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم اطلاع قبلی می توانید پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قابل شکایت است و پیگیری است اقدام نمایید