مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشیدن اشتباه

با سلام و ارادت
سالیان قبل در زمین زراعی نماینده پدرم دیوار کجی داخل زمین کشیده برای مشخص شدن حد و مرز با همسایه ولی بنده با مشاهده از عکس هوای و فروشنامه شورایی که حدود اربعه ذکر شده متوجه گذاشتن دیوار به نفع همسایه همجوار شده که حدود 300 متر از زمین که در نسق زراعی که واحد اندازه گیری قدیم جریب بوده و اندازه گیری جدید که انجام شده قید شده کسر میباشد و همسایه با عنوان کردن این که دیوار را نماینده پدرتون کشیده آیا میشود الباقی زمین که در تصرف همسایه است را پس گرفت؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود