مشاوره حقوقی رایگان - استخدام و سوء پیشینه

سلام. اینجانب دفتر خدماتی دارم سال گذشته به استخدام پیمانی آموزش و پرورش درآمدم اما تیرماه امسال گزینش از ادامه کارم جلوگیری کردن وقتی مراجعه کردم گفتن سال 96 به علت برگش چند فیش گاز و شکایت یکی از صاحبان فیش ها به 6ماه حبس تعزیری غیابی محکوم شدم با اینکه دفعه اول محکومش کردم. اما اعتراض زد و غیابی محکومم کرد. که 1میلیون دادم و رضایتش رو گرفتم. 15روز هم بخاطر بدهی بانک زندان رفتم. میتوانم پیگیری و شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینایی که گفتی حتی اگر قطعی هم باشد سوء پیشینیه موثر محسوب نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سوء پیشینه نمی باشد و امکان اعتراض وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوء پیشینه موثر محسوب نمیشود.می توانید مورد را کامل شرح دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه با توجه به صحبت های خودتان خیر ، قبولی در روند استخدام تماما به صلاحدید و نظر مرجع استخدام کننده بستگی دارد تنها درصورتیکه از شما تضییع حقی به عمل آمده باشد می توانید از طریق دیوان پیگیری کنید که در مورد فوق بعید بنظر میرسد موفق شوید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام جنابعالی فاقد سوءپیشینه محسوب میشوید اما درمورد استخدام وادامه همکاری بستگی به نظر مرجع استخدامی دارد
اما میتوانید در دیوان عدالت هم از دستگاه مربوطه شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

میتوانید در دیوان شکایت نمایید ولی نتیجه نخواهید گرفت