مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

باسلام خدمت وکلا و کارشناسان عزیز و صبور که بی وقفه و با حوصله ی کامل به سوالات و شک و شهبات عموم که توان گرفتن وکیل ندارن و باعث میشه روند پرونده رو درست طی نکنن و به حق و حقوق خود نرسن انشاالله عوض و پاداشش رو از خود حق دریافت کنید و توفیق روز افزون برای تمامی دست اندرکان خواستارم

عزیزان من یک مطالبه وجه بابت دریافت ثمن معامله دارم که همسرم از وکالت کاری سواستفاده کرده آبانماه 98 فروخته آپارتمان بنده رو اونم به نصف قیمت واقعی دران زمان و حدود 2سال موضوع فروش را از من کتمان کرده و با بیان اینکه آپارتمان رو دو ساله به رهن و اجاره دادم بنده هم تا موقعی سررسید پیگیری نکردم و نهایتا موقع سررسید که اوایل اردیبهشت ماه امسال بود متوجه فروش آپارتمان شدم همون ثمن معامله رو هم پرداخت نکرده و نمیکنه حال چه دادخواستی بدم به نرخ روز چون یک مبلغ 50میلیون سپرده حساب پسرم و30ملیون پول رهن خانه روهم تصاحب شده کلا توانایی پرداخت هزینه دادرسی حقوقی رو ندارم شکایت کیفری از جنبه رعایت مصلحت و حال موکل خیانت در امانت شکایت کردم منع تعقیب خورده ملتمسانه کمک و یاری میخوام و راهنمایی یا علی التماس دعا

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،بستگی به مفاد وکالتنامه دارد اگر ایشان اختیاررفروش ملک رانداشته،میتوانید دادخواست ابطال معامله بدهید.اگرهم وکالت در انجام معامله داشتن،مطالبه ثمن معامله نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با وکالت کاری ، توسط وکیل امکان فروش مال وجود نخواهد داشت
و در صورت فروش مال انتقال باطل است

شکایت شما اشتباه بوده است و جرم خیانت در امانت نیست

ولی اگر وکیل وکالت فروش ، داشته باشد و مال موکل را بفروشد ولی ثمن معامله را به موکل پرداخت نکرده باشد موکل باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی به طرفیت وکیل اقامه نماید و ..

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت ثمن معامله به مبلغ .... ریال را بدهید ،
البته اگر وکالتی که بهش دادید توش نوشتید بفروشد و ثمن را به مالک بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشد ،
درصورت اعتراض به موضوع در جلسه اول دادرسی مطرح نمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حساب تصدی دوران وکالت را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خواسته خود را در دادخواست قید نمایید و بدوا اعساز از پرداخت هزینه دادرسی مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالتنامه نیاز به بررسی دارد میتوانید همراه با دادخواست به عنوان خواسته‌ اعسار از هزینه دادرسی دهید.