مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر ماده 358

دادگاه تجدید نظر کرمان رای بدوی باطل کرده؟ در صورتی شهود اصلی احضار نشدن و ثمن معامله مشخص نبود بجای رئیس قاضی دادگاه تجدید نظر مستشار در جلسه علنی حاضر شده رای قطعی صادر گردید؟ باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل جدید وجود دارد اعاده دادرسی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رای قطعی صادر شده باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد.
تخت شرایطی اگر شرایط اعاده دادرسی را داشته باشد می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه جهات اعاده دادرسی وجود دارد می توانید از آن طریق پیگیری نمایید وگرنه رای به صورت صحیح صادر شده است