مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در کلانتری

سلام. همسر بنده در دادسرا آزمون به عنوان تهدید و حبس غیر قانونی شکایت کرده وقتی پرونده رو دادن کلانتری برای تحقیقات رضایت بی قید و شرط خود را اعلام کرد پدر ادامه رضایت نوشت در صورت امکان از قاضی پرونده درخواست دارم پرونده را یک ماه نگه دارد آیا امکان دارد پرونده با دادن رضایت مختومه نشود و قاضی یک ماه نگهش داره اگر به شعبه مراجعه کنم بهم میگن که مختومه شده یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رضایت باید مشروط نباشد
و قاضی قرار موقوفی تعقیب صادر
خواهد کرد
و رضایت قابل رجوع نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رضایت قابل رجوع نیست اگر منجز باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مشخص کنید دقیقا در لایحه چه نوشته آمد اگر رضایت بی قید و شرط باشد نمی‌تواند رجوع کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاکی همسر شما بوده و رضایت بدون قید و شرط داده نوشته پدر ایشان معتبر نمی باشد چون شاکی نبوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ممکن است پرونده موقتا متوقف شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر
برای توقف موقت باید درخواست ترک تعقیب می‌دادید نه اعلام رضایت

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در این صورت باید درخواست ترک تعقیب را نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ترک تعقیب را مطرح می نمودید اصولا رضایت نباید مشروط باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر با رضایت بی قید و شرط پرونده مختومه میشود.اگر میخواستند مجدد پیگیری کنند می بایست درخواست ترک تعقیب میدادند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت اگر جرم جنبه عمومی نداشته باشد مختومه می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رضایت قابل رجوع نیست تنها تا زمان یکسال پس از گذشت ایشان می توانند مجددا طرح دعوی نمایند در خصوص انشای پدر زن تان نگران نباشید مسموع نمی باشد