مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام من چند ماه پیش یک خودرو پراید از یکی از همکارانم که با هم کار میکردیم خریدم و بعد چند مدت فروختم و امدن سندش رو هم انتقال دادن تموم شد و بعد چند روز یک پراید دیگه که تازه گرفته بود رو ازش خریدم و قولنامه دستی تو خونه نوشتیم و گفت که سندش رو دو ماه دیگه انتقال میده منم یک مقدار پولش رو نگهداشتم بعد سه ماه که پیگیر سند شدم کسی که سند به نامش هست مدعی شده که این ماشین رو بهش اجاره داده بوده و الان میخواد توقیف ماشین رو بگیره اون طرفیم که من ازش ماشینو خریدم زندانه حالا به چه جرمی نمیدونم حالا تکلیف من چیه چه شکایتی باید بکنم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که فروش مال غیر کرده باشد می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت کرد بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده و شخصی که سند و پلاک به نام ایشان است اقامه نمایید و

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فروش مال غیر و اخذ ثمن به نرخ روز

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مطابق قاعده البینه اللمدعی باید اثبات شود و می توان تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فروش مال غیر قابل اقدام می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کرده و مطالبه خسارت نمایید