مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با وکالت کاری

با سلام من یه ماشین خریدم ثمن معامله را هم کامل دادم و تعویض پلاک به نامم انجام شد قرار محضر گذاشتیم طرف پیداش نشد و الان یکی از من شکایت کرده میگه صاحب سند هستش و اون طرف که من باهاش معامله کردم وکالت کاری داشته الانم اون طرف فراریه من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، با تعویض پلاک و صدور برگ سبز بنام شما، شما مالک هستید، ایشان هر ادعایی دارد، باید نسبت به خریدار خود به اثبات برساند وسپس برگ سبزشما زا ازطریق مراجع قضایی باطل کندتا بتواند خودرو شما رو تصاحب کند،