مشاوره حقوقی رایگان - آیاخانم از شوهر ارث دیه میبرد

باعرض سلام و خسته نباشید خانم راننده بوده و شوهرش بغل دستش نشسته بود ماشین چپ میکند و شوهر فوت میکند آیا زن اینجا از شوهر ارث از دیه میبرد حالا خانم خواب بوده یا بیدار بوده طرف فوت شده ممنون میشم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
اگر خانمی همسرش را ازدست بدهد چنانچه فرزند مشترکی با مرد داشته باشد یک هشتم باقی مانده از اموال مرد را ارث می برد و در صورتی که فرزندی نداشته باشد سهم الارث خانم یک چهارم اموال خواهد بود.

در صورتی که اموال باقی مانده از شخص فوت شده به صورت مال غیر منقول باشد (ملک، زمین و…) خانم فقط از قیمت آن ارث می برد و مالک عین آن مال نمی شود بلکه درصورت فروش مال غیرمنقول طبق سهم الارث خود از قیمت آن ارث می برد.