مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه جعلی

برادرم قبل فوت پدرم و موقع بیماری پدرم یک وکالت نامه از پدرم گرفته با هم دستی مادرم که کارای خرید و فروشش انجام بده

و چند مبایعه نامه دستی نوشتن و جای شماره فروشنده که پدرم باشد شماره تماس مادرم نوشتن
و خانه و ملک 5 میلیارد تومانی با 50 میلیون تومان مبایعه نامه نوشتن
و بردارم جای خودش به عنوان خریدار امضا کرده
و جای پدرم برادرم دوباره وکالتا امضا کرده
و شاهد یکی مادرم امضا کرده و دو شاهد غریبه دوست بردارم
که شهود میگن ما پدرت ندیدیم و تاریخ مبایعه نامه سال 99 هست و شهود میگن شهریور 1400 برادرت یک برکه اورده کفته مادرم امضا کرده و دوتا شاهد غریب نیازه و ما امضا زدیم

ایا امکان ابطال هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مبایعه نامه بعد از فوت پدرتان تنظیم شده باشد باطل است و هیچ اعتباری ندارد به جهت اینکه وکالت‌نامه با فوت طرفین منفسخ می شود.
اگر قبل از فوت پدرتان اقدام کرده باشد و در حدود اختیاراتی که در وکالت‌نامه داشته اقدام کرده باشد کاری نمیشه کرد.
به نظر چون مبایعه نامه تنظیم کرده و مبلغ ناچیزی نوشته و مصلحت موکل که پدرتون است را رعایت نکرده می توانید طرح دعوا کنید و معاملات را ابطال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید تا حجر و تاریخ حجر مشخص گردد
و سپس باید دادخواست ابطال وکالت نامه و ابطال انتقال سند رسمی را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

و یا دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز کارشناسی به طرفیت برادر اقامه نمایید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده بله امکان ابطال وجود دارد