مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه جعلی

با سلام. بنده وکالتی به شخصی جهت انجام خرید و فروش ملکی را داده بودم که بنا به دلایلی وکالت نامه را باطل نمودم اما آن شخص با تنظیم‌ مبایعه نامه ای جعلی به تاریخ قبل از ابطال وکالت نامه من ادعا می نماید قبل از ابطال وکالت نامه اقدام به فروش نموده است حال آیا جعلی بودن مبایعه نامه در خصوص زمان نگارش آن قابل تشخیص هست؟ چگونه؟ اگر درخواست کارشناسی خط بدهم اما خلاف حرف من ثابت شود آیا از من میتواند شکایت کیفری کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ببینید بله می توان از طریق کارشناسی مشخص نمود که چه زمانی مبایعه نامه انجام شده اما مطلبی که اینجا حائز اهمیت است اگر قراردادی انجام شده باشد می بایستی پول رد و بدل شده باشد و این رد و بدل شدن پول تاریخش در بانک می ماند و این می‌تواند به شما کمک نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت کیفری علیه شما نتیجه ای نخواهد داشت.
در خصوص ادعای جعل اگر پرونده حقوقی مطرح است می توانید با انکار قرارداد با ادعای جعل درخواست بدهید قرارداد به کارشناسی ارجاع بشه و از طریق کارشناسی معمولا قابل تشخیص است.
بعد از اثبات جعل می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات جعلی بودن مبایعه نامه دارید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست بدهید قرارداد به کارشناسی ارجاع بشه و از طریق کارشناسی معمولا قابل تشخیص است.
بعد از اثبات جعل می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.