مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه سریداری

با سلام بنده به مدت 8سال در یک مجتمع 24 واحدی مشغول کار هستم بدون این که بیمه بشم حالا بعد این 8سال میتونم برای بیمه اقدام کنم خواستم اقدام کنم که گفتن که اخراج میشی دارای دو فرزند هستم و واقعا نمیدونم باید چه اقدامی کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما اقدام نمایید
و شما باید در اداره کار شکایت نمایید و ایشان مکلف هستند که تمام حق بیمه هشت سال را پرداخت نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید