مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام. آیا بدون اطلاع زوجه می توان از دادگاه پرینت مکالمات صوتی و پیامکی را گرفت چون حدس گمان بر طبق شواهد و ریزمکالمات گوشی خودش دوستی چند ماه با همکار مرد دارن و قرار ملاقات حضوری داشته و آیا اگر این اتفاق افتاد و مدارک رابطه نامشروع را تایید کرد می‌شود از شکایت خود چشم پوشی کرد یا اینکه حکمی از طرف قانون براش زوجه بریده میشه ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثبات رابطه نامشروع سخته باید خیلی مدرک جمع کنی بعد شکایت کنید و دادگاه هم تحقیق نمیکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست پرینت مکالمات صوتی و پیامکی در دعوی رابطه نامشروع تنها با حکم مقام قضایی صورت می پذیرد که احتمالا خود زوجه نیز متوجه این امر نشوند ولی باتوجه به اینکه اثبات رابطه نامشروع آثاری را نسبت به زوجه نیز می تواند داشته باشد می توانید از اقدام به این امر منصرف شوید از طرفی در صورت عدم اثبات برای فرد شکایت کننده نیز می تواند آثار و تبعاتی را به دنبال داشته باشد

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
دادگاه استعلام میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا مطابق آنچه در سوال آمده دستور پرینت صادر نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت زوجه متوجه می شود و معمولا در صورت رضایت دادگاه پیگیری نمی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد