مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

باسلام و احترام
زن داداش بنده بخاطر پیامک نامشروع با یه آقا از برج 11 خونه رو ترک کرده بعد پیگیری شکایت و اجرای حکم حالا داداشم برا اطمینان از قطع ارتباط میتونه درخواست پزشک قانونی و ریز مکالمات رو ب دادگاه بده ؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مواردی که شما الان بیان کرده‌اید جهت جهت رسیدگی به رابطه نامشروع لحاظ می‌شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید ابتدا شکایت ارتباط نامشروع همراه با دلیل و مدرکی را مطرح کند تا اجازه پزشکی قانونی و پرینت تماس‌ها را دریافت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند ریز مکالمه به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
برای پرینت و ارجاع به پزشکی قانونی باید شکایت بشه و اگر پزشکی قانونی تایید کنه دادگاه مجازات تعیین می کند.
بهتر است دوستانه موضوع را حل و فصل کنید.
توجه داشته باشید پزشکی قانونی اگر رابطه چند روز گذشته انجام شده باشد قابل پیگیری است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به طرح شکایت کیفری است. عنوان شکایت کیفری متصور نیست مگر طرح مجددد رابطه نامشروع

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر در حین رسیدگی دادگاه می‌باشد بله اما پس از اجرای حکم خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر نیاز به شکایت و دستور مقام قضایی دارد