مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پسر ارشدم بعلت فوت پدر

درود خدا بر شما ... من دو فرزند پسر با اختلاف سنی 15ماه دارم که پدرشون در سال 86 بعلت تصادف با چوپان فوت کرد و ازدواج دیگری نداشتم و بعلت بدهیهای همسرم و وضعیت مالی ضعیف عضو کمیته امداد شدم پدرم سال 90فوت کرد ونصف حقوق پدرم به من رسید که مبلغ 3700هست وکلیه مدارک درپرونده موجوده پسر ارشدم بعلت معافیت تحصیلی تا خردادمعاف بود وبعلت قبول نشدن تصمیم به رفتن به نظام وظیفه کرد وبدنبال معافیت سربازی.... ولی متاسفانه نظام وظیفه بعلت اینکه برادردوم به سن 18سال رسیده بامعافیت پسرم موافقت نکردن لذا بعلت داشتن سن 53سال وناتوانی کار درخواست معافی فرزندم رو دارم ایا این امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
متاسفانه خیر ، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق سازمان نظام وظیفه موضوع را پیگیری نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر هر دو فرزند با هم درخواست رفتن به سربازی را مطرح نمایند ممکن است یکی از ایشان معاف بشود البته اگر ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سازمان نظام وظیفه عمومی با 096480تماس بگیرید تا راهنمایی نمایند