مشاوره حقوقی رایگان - رجوع بعد از طلاق توافقی

باسلام وخسته نباشید بنده سه سال پیش طلاق توافقی گرفتیم وبعدازیک هفته دوباره به هم رجوع کردیم وخودمان دوباره صیغه عقد هردوخواندیم ولی بعد دوسال دوباره ازهم جداشدیم ومن درخاست طلاق مجدد کردم شوهرم میگه من یکبار طلاق دادم هرجایی که میخاهی برو ازطرف من رهایی ازادی دیگه طلاق نمیخاد ازشما میخاستم یک راهنمایی کنید من چیکار باید کنم ممنونم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طلاق توافقی از نوع طلاق باین است و در مدت عده امکان رجوع نیست بنابراین با توجه به عقدی که خواندید باید معلوم شود عقد از نوع دایم یا موقت بوده نهریه چقدر بوده و سایر موارد لذا باید ابتدا دادخواست اثبات نکاح بدهید بعد از اثبات نکاح تقاضای طلاق کنید ..

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، باید مجددا گواهی عدم سازش از دادگاه صادر شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید اول دادخواست اثبات نکاح بدهید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر بعلت پیچیدگی موضوع درخواست مشاوره نمایید