مشاوره حقوقی رایگان - شکستی پا

سلام وقت بخیر من تقریبا چندماه پیش توی پاساژ افتادم و چون لیز بود پله ها هم رنگ هم بود ندیدم افتادم پام شکسته میخواستم بدونم میتونم از کسی شکایت کنم یا نه

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،در صورتیکه به عوامل محیطی ورنگ ونبودن تابلوهای هشدار واحتیاط،مربوط بوده،میتوانید از مدیریت پاساژ شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید با شهادت شهود و درخواست بازبینی دوربین و تحقیقات محلی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر شما شکایت کنید موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و اگر کارشناس تشخیص بده مدیر پاساژ یا هر شخص دیگری مقصر بوده در این صورت طبق نظر کارشناس و نظریه پزشکی قانونی می توانید دیه خود را بگیرید.
اگر طبق نظر کارشناس شما خودتان مقصر باشید و حادثه به جهت سهل انگاری خودتان باشد در این صورت خسارت و دیه قابل مطالبه نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است اگر عرفا شما دچار اشتباه شده باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از مدیریت پاساژ شکایت کنید تا کارشناسی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله از مدیر پاساژ و نقاش بابت عدم رعایت اصول ایمنی و هشدار به عابرین

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مدير پاساژ و عامل ليزي مسيوليت دارند و شكايت فرماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید کارشناسی گردد چنانچه به جهت عدم رعایت نظامات و علامتگذاری و.‌‌..مسئولین پاساژ مقصر باشند دیه و .‌‌..قابل مطالبه است

سپیده غازیخانیان

سرکار خانم سپیده غازیخانیان :

بله میتوانید باید تابلو قرار میدادند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اثبات تقصیر بعد از این مدت سخت به نظر می‌رسد

یک وکیل :

تشخیص با کارشناس و قاضی است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه به عوامل محیطی ورنگ ونبودن تابلوهای هشدار واحتیاط،مربوط بوده،میتوانید از مدیریت پاساژ شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام در صورت اثبات تقصیر میتوانید