مشاوره حقوقی رایگان - بعد از نقاشی ساختمان و تحویل آن مالک،میتونه ادعای خسارت و شکایت کنه به چه صورت است؟

بعد از نقاشی ساختمان وتحویل ان مالک میتونه شکایت کنه و ادعای خسارت کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از تحویل قطعی معمولا خیر مگر انکه دلیلی برای این موضوع داشته باشد و کارشناس تایید کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورتی که شما برخلاف قرارداد عمل کرده باشید یا به صورت صحیح نقاشی ساختمان انجام نشده باشد و به ساختمان خسارتی وارد
شده باشد امکان شکایت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلیلی برای این موضوع داشته باشد و کارشناس تایید کند بله امکان دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد به چه شکل تحویل گرفته و چگونه تحویل دادیدو در قرارداد چه شرطی شده...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تامین دلیل و ورود خسارت بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد
نیازمند برسی مدارک می باشید