مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو فروخته شده

سلام وقت بخیر
من 9 ماه قبل یک خودرو پراید به نمایشگاهی فروختم با وکالت 3 ماهه اون نمایشگاه به فرد دیگه ای فروخته و به همین طریق 3 دست ماشین گشته و پلاک بنام من هنوز روی ماشینه و هر روز جریمه میشه که الان 800 هزار خلافی اومده این چند ماه
من شکایت با عنوان الزام به فک پلاک کنم کافی هست ؟ و تکلیف خلافی رو پلاک بر عهده چه کسی میباشد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست الزام به فک پلاک، دستور موقت منع تردد خودرو و مطالبه خلافی های خودرو

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله در خصوص خلافی در جلسه اول افزایش خواسته بدهید و مطالبه خسارت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

الزام به فک پلاک بدهید اصولا پرداخت ان برعهده راننده خاطی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امکان شکایت وجود دارد برای خلافی خودرو باید الزام به پرداخت خلافی های دوران مالکیت وی را هم بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از راهور تاریخچه پلاک بگیرید و درخواست فک پلاک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت فروشنده و ایادی بعدی
اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که ملاک بنام شماست پرداخت خلافی باشماست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به فک پلاک بدهیدو مطالبه خلافی را مطرح نمایید