مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک فروشنده هستم

سلام من یک ماشین 405 فروختم به مشتری وکالت هم بهش دادم نرفته تعویض پلاک بعدا اینکه مشتری اول دوباره ماشین فروخته به مشتری دوم من خبر نداشتم رفتم رو پلاک شکایت کردم شماره گذاری مشتری دوم امد با هزار خواهش تمنا دوباره اعتماد کردم وکالت 10 روزه بهش دادم الان 13 روزه پلاک تعویض نکرده. الان رفتم شماره گذاری گفتن شما شکایت ورداشتین نمیتونین دوباره شکایت کنین چکار کنم وقت هم ندارم نوبت دکتر دارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع قضایی دادخواست الزام به تعویض و فک پلاک تقدیم نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست توقیف فیزیکی خودرو و فک پلاک داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را
به طرفیت خریدار و ایادی بعدی
اقامه نمایید یا
یا ابتدا برای خریدار اظهارنامه
ارسال و مدت یک ماه برای
تعویض پلاک مشخص و بعد از
گذشت یک ماه ، به راهنمایی و
رانندگی مراجعه و درخواست توقیف
پلاک را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید برای پیگیری از حضور وکیل دادگستری استفاده کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر راهور قبول نمیکند شما دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید و درخواست توقیف ماشین هم بگیرید

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

دادخواست الزام به فک پلاک‌مطرح نمایید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در نهایت باید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
دادخواست الزام به تعویض
و فک پلاک و توقیف خودرو را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و سپس پی‌گیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه اقدام کنید

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلتم مجددنسبت به طرح دعوی مبنی بر فک پلاک و دستور فوری توقیف خودرو اقدام نمایید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

دادخواست الزام به تعویض و فک پلاک

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به تعویض و فک پلاک تقدیم نماید