مشاوره حقوقی رایگان - عوض شدن قفل در توسط زوج و مانع شدن از ورود خانم

سلام وقتتون بخیر
من با همسرم بحث و مشکلاتی داشتیم و پدرشوهرم ب من گفت که ب خونه پدرت برو که پسرم ادب بشه قدرتو بدونه حتی شاهدم دارم در رابطه با این حرفشون .همینکه پامو از در گذاشتم بیرون همسرم منو بلاک کرد و هیچگونه پیام و زنگ منو دیگه جواب نداد من حدود یک ماه منتظر بودم ک ب دنبالم بیاد و منو برگردونه خونه ک هیچگونه خبری نشد و من تصمیم گرفتم برم خونم همینکه رفتم دیدم قفل در عوض شده منم استشهادیه از کلانتری و همسایه ها گرفتم که من پشت در موندم (8ساعت تو راه بودم تا رسیدم محل زندگیم )و پشت در موندم اون همه راهو باز برگشتم خونه پدرم و اظهارنامه بازگشت ب منزل فرستادم برا همسرم و هیچگونه حرکتی نکرد. اصلا تکلیف منو مشخص نکرد
بنظر شما من چیکار کنم ؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه نفقه و شکایت ممانعت از حق

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه نفقه و شکایت کیفری ممانعت از حق مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایید و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید و همچنین اظهارنامه ارسال دارید
بدرد اقدامات آتی شما خواهد خورد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع را از طریق مراجع قضایی جهت روشن شدن وضعیت خودتان پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است