مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

بنده تک فرزند ذکور خانواده هستم و دارای سه خواهر که همه ازدواج کردن .پدر بنده 70سالش هست من زند
یم رفت رو هوا 5 سال در دانشگاه خودم رو حیران کردم که پدرم به 70 سال برسد تا معاف شوم ولی متاسفانه دو ماه میخواست به 70 سال قانون عوض شد و تبدیل به75 سال سن شد . چدرم بخاطر افسردگی دوبار در بیمارستان امسال بستری شد . میخواستم بدونم با دوبار بستری بخاطر افسردگی می توانم معافیت کفالت بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید در کمیسیون پزشکی نظام وظیفه بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با شماره گویا سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست از طریق نظام وظیفه یا با تلفن 480 096 تماس بگیرید