مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مسدودی یا ابطال کارت سوخت

سلام، بنده فروشنده خودرو هستم ، خریدار بعد از تعویض پلاک حاضر به تعویض کارت سوخت خودرو به هیچ عنوان نیستند، لطفا راهنمایی کنید به چه نحوی میتوانم کارت سوخت را باطل یا مسدود کنم. با تشکر

پاسخ ها :

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
به مراكز پليس 10 مراجعه و ثبت درخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب زمانی که انتقال سند صورت بگیرد مدارک جدید برای خریدار ارسال میشوداما به طور کلی خدمت شما عرض کنم می توانید از طریق پلیس راهور یا دادگاه محترم نیز موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید به شماره گذاری مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به پلیس محترم راهور مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خریدار نیازی به تعویض کارت سوخت ندارد چون کارت سوخت متعلق به خودرو است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق پلیس 10 و یا دفاتر پیشخوان دولت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سازمان بهینه سازی سوخت موضوع را پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در سایت مدیریت سوخت کشور درخواست ابطال کارت سوخت مورد نظر را که به اسم شماست بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با مراجعه به پلیس 10+ یا دفاتر پیشخوان دولتی
مراجعه ضمن تکمیل فرم
درخواست مورد نظر خودتون را
انجام و بهره مند شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

كارت سوخت بر اساس شماره وی.آی.ان (VIN - كد شناسایی 17 رقمی) خودرو و نه اطلاعات شناسنامه ای مالك و یا شماره پلاك صادر می شود، بنابراین نیازی به ثبت نام مجدد كارت سوخت نیست.اگر اصرار به دریافت كارت سوخت به نام خود دارید، باید از طریق شیوه های اعلام شده (مراجعه به دفاتر پلیس 10، كد دستوری# 4* موبایل و سامانه اینترنتی و نرم افزار خدمات دولت همراه) نسبت به ثبت نام اقدام كنید كه بدین شكل كارت سوخت كنونی سوخته و كارت جدید در آینده از طریق شبكه بانكی صادر خواهد شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیازی به تغییر کارت سوخت نیست.بلکه کارت سوخت براساس شناسه واطلاعات خودرو هست نه اطلاعات شناسنامه ای فرد لااگر مصر به تعویض هستید به پلیس بعلاوه 10مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا کارت سوخت مختص به خودرو می باشد از طریق پلیس 10پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام از طریق سایت مدیریت سوخت کشور نسبت به ابطال ان اقدام کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
از ارگان مربوطه پیگیری نماييد.