مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه مالی محضری

آیا می‌توان با تعهد نامه محضری به کسی تعهد داد که مبلغ 500 میلیون تومان به ارزش سال 1401 را چهار سال آینده یعنی سال 1405 به تو پرداخت میکنم؟ چون اگر بخواهم با چک و سفته این کار را کنم،به خاطر تورم افسار گسیخته،معلوم نیست تا 4 سال دیگر ، ارزش این پول چقدر شده باشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه توافقی که مورد قبول طرفین باشد ، معتبر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله ميتوان سند اقرار تنظيم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه متن توافق خلاف قوانین امری و اخلاق حسنه و نظم عمومی نباشد نافذ است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مصداق ربا نباشد قانونا ایراد ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این هم همان خواهد شد ضمنا دفاتر ثبت اسناد این متن را نمی نویسند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تعهد معتبر است
ولی شما باید در تعهدنامه ذکر کنید که
هیچ خسارت تاخیر تادیه شامل اصل مبلغ نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بین خودتان می توانید تنظیم نمایید اصولا دفاتر اسناد تنظیم نمی نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید بین خودتان تنظیم نمایید اصولا دفاتر اسناد تنظیم نمی نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر توافق خلاف قوانین امری و اخلاق حسنه و نظم عمومی نباشد نافذ است

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام بله امکان پذیر است
و باید یک قرارداد تخصصی تنظیم شود