مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و کارت بازرگانی

شخصی که در یک شرکت به عنوان مدیرعامل مشغول به کار هست و دارای کارت بازرگانی حقوقی میباشد، با توجه به اینکه شخصیت حقوقی شخصیت مستقل میباشد ، آیا شخص مدیر عامل به صرف مدیرعامل بودن و دارا بودن کارت بازرگانی به اسم شرکت معسر شناخته میشود ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مدیر عامل نسبت به خود بله می‌تواند اعسار دهد زیرا شخصیت حقوقی شرکت مجزا است

سوال ابهام دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صرف مدیر عامل بودن و کارت بازرگانی داشتن به معنای تاجر بودن نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تاجر محسوب شود نمی تواند دادخواست اعسار بدهد و باید اعلام ورشکستگی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شخص دارای کارت بازرگانی ، تاجر است و تاجر معسر محسوب نمیشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ ماده یک قانون اعسار معسر را اینطور تعریف نموده است: معسر کسی است که به واسطه عدم کفایت دارایی یا عدم دسترسی به مال خود قادر به تادیه مخارج محاکمه یا دیون خود نباشد. این ماده دو نوع معسر را مورد بررسی قرار داده است یکی کسی که توان پرداخت هزینه دادرسی را ندارد و دیگری کسی است که توان پرداخت دیون و بدهیهای خود را ندارد. یا به عبارتی قانون اعسار صرفاً در مورد اشخاص حقیقی قابلیت استناد را دارد. و در مورد اشخاص حقوقی بایستی به مقررات قانون وتجارت در مورد اعلام ورشکستگی مراجعه نمود