مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت اعسار

سلام وقت بخیر
در یک پرونده حقوقی چک 140 میلیونی محکوم شدم
در جلسه اعسار توافق کردیم با تنفس 5 ماهه 30 میلیون بدم بقیه با اقساط هرماه دو میلیون تومان
الان در سررسید پیش پرداخت تونستم 10 میلیون تهیه کنم
آیا راهی هست که با این ده میلیون کارم رو پیش ببرم تا شاکیم منو جلب نکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام با توجه به ماده 18 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی خیر، مگر اینکه طلبکار شما راضی شود.

یک وکیل

سلام. متاسفانه خیر. سعی در مصالحه و جلب رضایت شاکی نمایید

یک وکیل

سلام" به نحو مقتضی توسط همکاران محترم به سوال شما پاسخ داده شده لذا از تکرار پاسخ پرهیز می گردد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله این امکان فراهم است منوط به رضایت شاکی و دستور قاضی با اتکا بر یک لایحه قوی
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با توجه به اینکه رای اعسار با توجه به توافق صورت گرفته فی مابین صادر شده شما تنها میبایست رضایت شاکی خود را جلب نمایید