مشاوره حقوقی رایگان - بهترین راه ممکن

سلام و خسته نباشید
من حدود 8سال پیش وام 5میلیونی گرفتم، که باقیمانده آن با سودش الان شده 9میلیون، یکبار دادگاه حکم داد به پرداخت اصل وام و سود 12 درصد،، من که نداشتم بدم، بعد از مدتی شورای حل اختلاف احضارم کرد رفتم وکیل بانک حاضر نشد با من صحبت کنه و درخواست کاملش رو نوشت بعد از مدتی حقوق پدرم که ضامن من بود و بازنشسته، رو بستن، حدود هفت ماه، پدرم رفت پیش قاضی و توضیح دادن شرایط خانواده 12نفری که خانواده به این 300تومن وابسته هستن، قاضی دستور داد حقوقش آزاد شد،
حدود 40روز پیش حکم جلب پدرم اومد و ایشان را جلب کردن یک بازداشت و روز بعد دادگاه توی دفتر دادگاه گفته بود یه مهلت بهمون بدین، بهش گفتم یه وثیقه بگذار، سند خونه گذاشته، متاسفانه الان، 40روز هست نتونستم 9میلیون رو ردیف کنم، میخواستم ببینم چه طور میتونم درخواست اقساط بدم یا اعسار، ایا اصلا وقت دارم یا باید بروم و خودم رو معرفی کنم، البته باید یاداور بشورم توی حکم جلب هم نام خودم هست هم ضامن که بابام هست که فقط بابام بازداشت شد، ایا اینکه بانک میتونه خونه رو بگذاره برا فروش یا نه، چون خونه در رهن بانک هست و حدود 76 میلیون وام داره، و قیمت خونه حداکثر 200تومن هست،
به نظر شما برم خودم رو معرفی کنم زندان تا اقساطی بشه چون از پرداخت آن ناتوانم، و اینکه چند روز زندانی میشوم،
آیا قاضی یا وکیل بانک میتونن به من تا پایان سال جاری وقت بدن یا نه

ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خانه قابل توقیف نیست هم شما و هم پدرتان دادخواست اعسار بدهید انشاالله فرجی حاصل خواهد شد موفق باشید

پرسشگر :

خیلی متشکرم از اینکه لطف کردین و وقت گذاشتین برای اینجانب ،دیروز رفتم شعبه دادگاه نگاهی به پرونده ام انداخت گفت هر چه زودتر درخواست اعسار بدین،تا نماینده بانک درخواست توقیف منزل را نکرده
باز هم ممنونم

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام بله توافق در این مورد در هر زمینه ای امکان پذیر است

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام دادخواست اعسار در آنصورت پذیرفته می شود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز ده تا سوال کردی .بهترین راه اینه که بری زندان واز طریق صندوق حمایت زندانیان و اقدام کنی ویا اینکه بری زندان ودر آنجا دادخواست اعسار بدهی که در این صورت خارج از نوبت کارت را انجام میدهند.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،خداراشکرکه دادراه راهی برای رفع مشکلات مردم خوب وفهیم ایران گشود،ومشکل این هم وطن حل شد،خداکندمدیرعامل فرهیخته وعزیزدادراه نظرسنجی برای کسانی که مشکلشان حل گردیدتهیه کند،دادراه محترم ازاینکه برای ماوکلاراه کمک به هم وطنان بازکردی سپاس.موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است…