مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک محجور

سلام بنده یک آپارتمان از شخصی که قیم برادر محجورش بود خریدم که هنگام سند زدن به مشکل خوردیم و ایشان ادعا دارند که به علت مشکلات اداری فعلا (شاید تا یکسال) نتوانند سند بزنند و در واقع با حکم قیومیت آپارتمان را فروخته اند و حال که این امکان وجود ندارد حاضرند تا فراهم شدن این امکان به اندازه قیمت ملک چک ضمانت بدهند سوالم این است که آیا بعد از گذشت این مدت هم میتوانند از سند زدن طفره بروند و ممکن است که ملک را پس بگیرند و بهتر نیست از ایشان شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد مالک هستید و اگر ملک را با همین شرایط و بدون تنظیم سند تحویل بگیرید در خصوص دادن مهلت یک ساله جهت تنظیم سند به نظر مشکلی پیش نمیاد و می توانید با اخذ ضمانت یکسال مهلت بدهید و در قرارداد نیز قید کنید.
توجه داشته باشید اگر قیم بدون رعایت مقررات اقدام به فروش کرده باشد معامله تحت شرایطی باطل است و فرقی نمی کنه. سند تنظیم شده باشد یا نه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر فروش مال محجور ، توسط قیم ، بدون اجازه دادستان باشد معامله و انتقال باطل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خرید و فروش مال غیر منقول محجور نیاز به تایید و تنفیذ دادستان دارد یا دایره سرپرستی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قیم باید برای دخل و تصرف و انتقال و فروش اموال محجور از دادستان مجوز داشتخ باشد در غیر این صورت باطل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تشرفات قانونی از جمله تایید دادستان باشد