مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک از خانمی که آلزایمر دارد با وکالت به داماد

با سلام
بنده ملکی را پسندیده ام و قصد خرید آنرا دارم. فقط این ملک سند مالکیتش به اسم مادر زن یک اقا میباشد که به ایشان وکالت داده. دختر خود مادر زن که زنه این اقا هست در جریان فروش این خانه میباشد. فقط مسئله این هست که مادر زنه از هوش و حواس کاملی برخوردار نیست و آلزایمر داره ولی خوب بردنش و تو محضر ازش وکالت نامه گرفتن با همون شرایطش. میخواستم ببینم ایا راهی هست که من کارمو محکم کنم تا بعدا ورثه ادعای شکایت به خاطر محجوریت یا آلزایمر مادرشون رو نکنن؟ مثلا این که بخوام از ورثه که پای مبایعه نامه رو به عنوان شاهد امضا کنن یا اصلا استشهادنامه بدن که مادرشون با اطلاع کامل اونا این ملک رو فروخته. ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام این وکالتنامه باطل است و قرارداد شما هم بی اعتبار حتی اگر تمام وراث هم امضا کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آلزایمر داشته باشد ممکن است بعدا مشکل پیش بیاد و قرارداد از نظر قانونی باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اول وکالتنامه داماد باطل شده است و هر نوع عقد قرارداد هم باطل
خواهد بود حتی اگر تمام ورثه امضا نمایند و در آینده دچار مشکل خواهید شد