مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح پلاک ثبتی

باسلام وتشکر از وکلای بزرگوار
باغ و زمین که جز اصلاحات ارضی بوده حدود 50سال پیش طی قولنامه عادی با مهر اتاق اصناف که در دفتر خانه به صورت رسمی به خریدار انتقال شده اما شماره پلاک ثبتی اشتباه خورده است این درحالی است که در تقسیم نامه های اصلاحات ارضی وتقسیم نامه ثبتی که بین فروشنده و دیگر خریدار موجود است پلاک ثبتی صحیح است ازطرفی شماره این تقسیم نامه محضری که درسند محضری که شماره پلاک اشتباه قید گردیده اشاره شده حال اداره ثبت اشاره دارد که فروشنده باید اقرار نامه ای تنظیم نماید که شماره پلاک اصلاح شود گرچه فروشنده درقید حیات نیست ووراث هم حاضر به همکاری نیستند ازطرفی دفاتر اسناد رسمی هم زیر بار تنظیم اقرار نامه نمی‌روند و اشاره دارند که این مسیله باید در همان دفترخانه ای که اشتباه رخ داده انجام بگیرد ولی دفترخانه مورد اشاره هم عملا وجود ندارد وتعدادی دفتر وپرونده ازاین دفترخانه موجود است ازطرفی ارباب اینکه ملک مزبور اصلاحات ارضی است طبق گفته اداره ثبت باید دارای سهام باشد تا سند صادر شود ودراوراق موجود سهامی بنام فروشنده که درقید حیات نیست موجود نمیباشد حالا اینکه1_ اصلاح پلاک در حوزه اختیارات هیبت نظارت است یا دادگاه 2_ انتقال سهام به عهده وارثین فروشنده می‌باشد یاخیر
ضمنا درسند محضری فروشنده 50سال ملزم به هرگونه اشکال در مورد معامله شده است ممنون از اینکه راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید