مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه پلاک ثبتی در قولنامه آپارتمان پیش فروش

با سلام‌ بنده یک آپارتمان پیش فروش خریداری کردم سال 88،چند سال پیش شکایت کردم در مورد تحویل مبیع وتنظیم سند که یکی از شرکا زندان بود و در قولنامه بنده به جای پلاک ثبتی 3399
ثبت شده 3392 و حکم بنده با پلاک ثبتی 3392 اومد .بنده تا اون لحظه نمیدونستم پلاک ثبتی اشتباه هست و بنده برای فک پلمب و تحویل واحد رفتم وتحویل گرفتم ودوتا از شرکا در دادگاه حاضر شدند و خرید بنده را تایید کردند تا قبل از تحویل وحکم . بعد از چند سال برای سند که بنده رای تنظیم داشتم رفتم تا اقدام کنم اونجا متوجه شدم واین که یکی از شرکا از زندان در اومد فرار کرد ودیگر هیچ کس اطلاع ندارد کجا هست و ساختمون رو تمام کردیم با کمک اعضا ،الان بنده چیکار کنم بروم دنبال سند صد در صد مشخص میشود ومشکل من از نرفتن دنبال این مشکل این هست که یکی از شرکا متواریه ودیگری هم دنبال این هست یک چیزی پیدا کنه و مارو به یک بهونه ای از آپارتمان بندازه بیرون ..در ضمن الان تو واحد مستاجر دارم دو ساله .. چیکار کنم اگر برا اصلاح بروم بگم دادگاه میخواهد شرکارو خوانده قرار بدهم یکیش متواریه .ودیگری میگه من نفروختم و یکی هم که آورده زمین بود فوت شده ..به خدا موندم چیکار کنم میگم اصلا نروم دنبال سند تا گندش در نیاد همین جوری بمونه دست مستاجر تا از این که کرایه میگیرم دیگر نتونم کرایه بگیرم . .تورو خدا یه راه حل با بنده بگید .ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر شما همان ملک مورد نظر را صرفا فقط با پلاک اشتباه تحویل گرفتید مشکلی نیست و باید 20 روز پیس از صدور حکم درخواست صدور رای تصحیحی میکردید که سپری شده است. متواری بودن مهم نیست و نهابتا رای علیه وی غیابی خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگه صرفاً اشتباه تایپی بوده می‌بایست درخواست صدور رای اصلاحی می‌نمودیداما زمانی که شخص غایب باشد پرونده رسیدگی می‌شود و به صورت غیابی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.