مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح پلاک ثبتی

سلام
ما یک زمین کشاورزی ورثه ای داریم و این سند پلاک ثبتی ش مغایر هست با جایی که ما زمین رو در تصرف داریم و اداره ثبت میگه این سند زمین ش جای دیگه هست ولی نقشه زمین در تصرف ما رو ی پلاک دیگه نشون میده و اداره ثبت میگه اصلاح ش با ما نیست چون از طریق اصلاحات ارضی صادر شده و با جهاد کشاورزی هست اصلاح ش و جهاد هم اطلاعات خاصی به ما نمیدن، میخاستم بدونم راه دیگه ای هست برای اصلاح؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام متاسفانه در زمان شماره گذاری های قدیم اشتباهات زیادی صورت گرفته است اگرحقوق شخص ثالثی درمعرض تضییع باشد اصلاح سندبنا به حکم دادگاه بایدانجام بشود