مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح طرفین

سلام خسته نباشید من یه پرونده دارم الان ده ماهه میگذره پروندم درگیری بوده ولی بی گناه به من زدن داداگاه رفتیم شهود بردم گذاشتن روش نزدیک سه ماهم هست که نظریه پزشک قانونی هم بردم الان امروز پیام اومده برام که وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح طرفین این یعنی چی ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اخذ توضیح یعنی در شعبه حاضر شوید و سوالات را پاسخ دهید. و یا لایحه ارسال کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
جهت تحقیقات تکمیلی وقت نظارت صادر شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در تاریخ ابلاغی به شعبه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است
با توجه به اینکه روند پرونده طولانی شده بهتر است حضورا پیگیری کنید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام برای پاره ایی توضیحات نیازمند حضور دردادسرا هستین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظر احضار باشید وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

یعنی به منظور اخذ توضیح بیشتر وقت نظارت تعیین شده است و
فعلا اقدام خاصی تا ابلاغ بعدی برای شما متصور نیست.
برای اخذ توضیح از طرفین مستلزم تعیین وقت بوده که وقت آن به شما ابلاغ خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام یعنی برای توضیح برخی مسایل به شما ابلاغ میشود که حضور پیدا کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقت نظارت جهت بررسی پرونده بدون حضور طرفین است احتمالا اخذ توضیح از پزشک قانونی یا کارشناس مد نظر باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود یعنی باید حاضر شده و جواب دهید نسبت به موضوع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب و احترام زارت از ارکان اداری شعبه است و برای تحقیقات صادر شده است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

یعنی در شعبه حاضر شوید و لایح دفاعیه تقدیم نمایید و سوالات مطروحه راپاسخ دهید

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام، وقت نظارت یعنی وقتی که فرجه ای میشه تا قاضی دادگاه تصمیم مناسبی اتخاذ کنه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهرا جهت توضیحات بیشتر وتحقیقات تکمیلی مواردی لازم وضرروری است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در شعبه حاضر شوید و سوالات را پاسخ دهید. و یا لایحه ارسال کنید

یک وکیل :

وقتی برای حضور به شما ابلاغ می شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

منتظر ابلاغ جهت ادای توضیح و یا مواجهه حصوری باشید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام احتمالا رفع نقص و یا تحقیقات دیگری جهت تکمیل پرونده لازم هست و حضور شما جهت توضیحات الزامی است

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
شعبه مربوطه جهت تصميم گيري نياز به تحقيقات بيشتر دارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

وقت نظارت یعنی اگر پرونده نقض یا مشکلی دارد از قبل برطرف گردد تا برای روز رسیدگی آماده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی و ارایه توضیحات بیشتر دارد

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر
اولا هر جا متوجه شدید که اقدام منطبق با قانون نیست از طریق مراجعه به معاون دادستان و حتی خود دادستان شاکی بشوید و این فشار روانی سبب می شود که حتی زودتر از حد معمول به پرونده شما رسیدگی شود فقط در جریان باشید که دعاوی زمان بر هستند بهتر است دعوا را تحویل وکیل بدهید و پولی که به وکیل هم می دهید از باب خسارت دادرسی هم از طرف شما گرفته می شود و تحویل شما داده می شود مراجعه مکرر شما هم موثر است