مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام یه واحد اپارتمان با پارکینگ خریدم که1401/01/30تاریخ محضر داشتیم که سند بزنه .. و روزانه ام 700 هزارتومان خسارت دیرکرد نوشته شده در قرارداد ... به دلیل اینکه سندش در تاریخ ذکر شده اماده نشده بود فروشنده منو برد از صورت مجلس تفکیکی وکالت زد به نام من که خیالم راحت بشه.. و پشت قرارداد نوشت در این تاریخ وکالت زده شد به نام خریدار . و فروشنده موظف است تا تاریخ 1401/03/30 بعد از سند تک برگ واحد را تحویل خریدار و وکالت فوق باطل شود. و چنانچه پارکینگ حذف شود فروشنده مبلغ 50 ملیون تومان باید عودت بدهد.. حالا سوال من اینه که فروشنده بعد از وکالتی که به نام زد و تاریخ بعدی که نوشت باز نتونست سند اماده کنه. منم رفتم شکایت الزام به تنظیم سند و خسارت کردم.. ولی یه وکیل بهم گفت طبق ماده (!!!) یادم نیست ماده چند بود توافق دوم پشت قرارداد باعث شده که توافقات قبلی باطل بشه و خسارت نتونی بگیری.. و قاضی شکایت رد میکنه.. میشه خواهش کنم شما جوابمو بدید که ایا من خسارت و الزام به تنظیم سندم رد میشه با میتونم طرفو محکوم کنم.. توافق پشت قرارداد من فقط نوشته شده که وکالت زده شده به نام بنده و بعد از سند تک برگ وکالت باید برگردانم و پارکینگ هم اگه حذف بشه باید پولشو بده. در مورد خسارت چیزی ننوشتیم یا اصلا ذکر نشده توافق های قبلی باطل هستش..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق قرارداد چون در مورد خسارت چیری نیامده نمیتوانید دریافت کنید مگر انکه تعهدات اجرانشده باشد که باید ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید و سپس دادخواست انجام تعهد و الزام به تنظیم سند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تبدیل تعهد صورت گرفته باشد، باید تعهد اخیر اجرا شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ وکالت بعد از اولین تاریخ محضر شما عملا به توافقات جدید روی اورده ایید مگر تنکه در ظهر مبایعه نامه قید شده باشد شروط ومفاد قرارداد برتوافقات جدید نیز حاکم است