مشاوره حقوقی رایگان - دور انداختن گوشی

سلام . دیروز برام ابلاغیه خیانت در امانت اومده. من چن وقت پیش گوشی های خراب خودمو انداختم دور. فک میکنم سیم کارت هم داخلش بوده و گمان میبرم از خطم سواستفاده شده. حالا باید چطور ثابت کنم. تورو خدا راهنماییم کنید . هنوز دادگاه نرفتم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اثبات ادعا بر عهده شاکی است . و موضوعی که شما مطرح کردید ربطی به جرم خیانت در امانت ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ادعای خود را با شهادت شهود اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موضوع تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
با یک وکیل مشورت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اتهام وارده بعید است ربطی به گوشی و سیم کارت داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان مرجع قضایی پیگیری و مستندات خود را ارائه کنید