مشاوره حقوقی رایگان - ماشین توقیف شده توسط ثبت بابت مهریه چه مدت طول میکشه به مزایده گذاشته شود

باسلام. همسرم تنها ماشین رو از طریق ثبت توقیف کرده میخواستم بدونم ایا مزایده گذاشته میشه چون قیمتش خیلی پایین تر از مهریه ای خانم میباشد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله نسبت به الباقی می توانند اموال دیگری از شما معرفی کنند اگر شناسایی نشد و در دادگاه اعسار شما اثبات شد تقسیط میشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست متاسفانه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مزایده انجام خواهد شد مگر شما اثبات نمایید که خودرو وسیله امرار معاش شما بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جز مستثنیات دین نباشد بله به مزایده گذاشته میشود و بخشی از مهریه وصول میشود