مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام مهریه ام رو گذاشتم اجراسه ماهه ماشین شوهرم توقیف شده میخواستم بدونم کی مزایده میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پرونده خود را پیگیری نمایید و درخواست مزایده بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی قابل بیان نیست بهتر است پیگیری کنید و درخواست مزایده دهید تا در روند پرونده تسریع ایجاد شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام درخواست کارشناسی و مزایده بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام روند مزایده را باید اجرای احکام پیگیری کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با درخواست برگزاری مزایده از طرف شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم و صدور اجراییه می‌توانید درخواست تشکیل پرونده اجرایی و نهایتاً تشریفات مزایده نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زمانی که اجرایی صادر شد 10 روز به ایشان مهلت داده می‌شود و بعد از آن اگر پرداخت نکردند می‌توانید درخواست مزایده دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید درخواست کارشناسی و مزایده نمایید خود به خود مزایده برگزار نمی‌شود ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید