مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب بنا

سلام و عرض ادب بنده یه زمینی داخل شهرک خریداری کردم که تعاونی مسکن کارکنان دولت سال 62 اونو تفکیک کرد بین اعضا تقسیم کرد و چند دست خرید فروش شد که بنده خریداری کردم دور تا دور شهرک محصور و محوطه سازی و انشعاب برق و آب و گاز و... همه داخل شهرک هست بالغ بر 200 پلاک تقسیم شده که 50 پلاک ساخته شدست، بنده همون سال مبادرت به ساخت کردم جهاد کشاورزی سال 98از بنده شکایت کرد برای اینکه اعلام کرد زمین خارج بافته از 200 تا پلاک 197 پلاک داخل بافت اعلام کردن زمین بنده رو خارج از بافت بنیاد مسکن اعلام کرد که زمین بنده ما بین پلاکهای ساخته شده هست دادگاه حکم تخریب داد و جریمه نقدی الان بعد 3 سال از شکایت زمین داخل بافت اومد، سند صادر شد اما از دیوان عالی کشور هم با اینکه زمین داخل بافت اومده و سند صادر شده رای دادگاه بدوی بر تخريب تایید کرده در صورتی که تغییر کاربری زمین بعد تکفیک همون سال 62 اتفاق افتاده بود اما چون جرم مستمر محسوب میشد دادگاه بدوی رای بر تخریب داد الان باید چیکار کنم ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با وكلاي متخصص هماهنگ و پيگيري امور تخصصي را با وكيل حاذق انجام دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

طبق رای وحدت رویه جدید چند روز قبل ، جرم تغییر کاربری غیر مجاز ، جرم آنی است و بعد از گذشت سه سال مشمول مرور زمان میشود

و شما می توانید با استناد به رای وحدت رویه جدید ، دادخواست اعاده دادرسی مطرح نمایید
و نتیجه خواهید گرفت