مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب بنا

با سلام و سپاس خدمت شما عزیران
باستحضار می رساند بنده نسبت به تصرفات یک همسایه اقدام به طرح شکایت در فرمانداری طالقان نموده که منتج به رای کمیسیون 99 و حکم تخریب صادر شده و طرف شکایت ما هم در دیوان عدالت اداری اعتراض نمود که به اعتراض ایشان رسیدگی نشد
لیکن بخشداری و دهیاری محل از اقدام تخریب تفره میروند لطفا راهنمایی بفرمایید چگنه و از چه راهی باید اقدام کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم قطعی نسبت به تخریب صادر شده از ارگان صادر کننده درخواست اجرا دهید