مشاوره حقوقی رایگان - مسئول پرداخت خسارت بیمه سرایدار ساختمان

هیئت مدیره ساختمان سرایدار را بیمه نکرده و ایشان بعد 8 سال اخراج شده. هیئت مدیره در این مدت عوض شده و سرایدار جدید استخدام کرده.
سرایدار از هیئت مدیره قبلی شکایت کرده.
در صورت صدور حکم مسول پرداخت کیست؟ هیئت مدیره قبلی؟ هیئت مدیره جدید؟ تمامی ساکنین؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود برعهده مسببین و مقصرین
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هیات مدیره جدید مکلف است که
هزینه پرداخت حق بیمه شما را از
تمام مالکان اخذ نماید و به. حساب بیمه واریز کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت حق بیمه بر عهده تمام مالکین است که هیأت مدیره جدید باید از مالکین بگیرد