مشاوره حقوقی رایگان - نصب آسانسور در فضای مشاع

با سلام
ما در آپارتمان 12 واحدی می باشیم. 11 واحد موافق نصب آسانسور هستند. و یک واحد که در طبقه 3 می باشد به انحای مختلف از همکاری سرباز می زند.

به من می گویند این رویه را انجام بدهم. آیا این رویه صحیح است.
1) تنظیم رضایت نامه محضری ساکنین موافق (یعنی 11 واحد) و امضای همه ساکنین
2) ابلاغ اظهارنامه از طریق سامانه سنا، به شخصی که برای نصب آسانسور همکاری نمی کند مبنی بر اینکه لازم است موافقت نامه محضری را امضا نماید در غیر اینصورت امکان بهره مندی از آسانسور را ندارد. (آسانسور کد گذاری می شود).
3) بعد 24 یا 48 ساعت عقد قرارداد با شرکت اسانسور
4) بعد نصب آسانسور می گویند می توانیم ما طرح دعوا نماییم و با توجه به افزایش مرغوبیت ملک این آقا که پول را نداده است از او طلب کنید. (هر چند اولویت برای ما فقط نصب آسانسور می باشد)

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام برای نصب آسانسور رضایت همه مالکین لازم است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بدون رضایت حتی یک نفر از مالکبن حق این کار را ندارید ضمن انکه نصب آسانسور خودش تهدیدات و اسیب ها ی حقوقی فراوانی دارد