مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

سلام خسته نباشید. پدرمان بازنشستگی می‌گرفت سال هشتادوهفت فوت کرده حالا من پسر چهل ودوساله دیابتی هستم انسولین مصرف میکنم میتونم حقوق پدرمان زنده کنم بگیرم میشه یا نه؟ ممنون تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کمیسیون پزشکی مربوطه تشخیص دهد که قادر به هیچ کاری نیستی بلی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه پیگیری کنید اگر کمیسیون مربوطه تایید کند می توانید دریافت کنید
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بنده تعلق نمی گیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
از طریق اداره کار پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر محرز شود که تحت تکفل ایشان قرار میگیرید بله میتوانید مستمری ایشان را دریافت کنید