مشاوره حقوقی رایگان - آیا مستمری پدرم بمن تعلق میگیره

با سلام حدود ده سال پیش با معرفی به کمیسیون پزشکی از طرف آموزش وپرورش من صعب العلاج تشخیص داده شدم وبعد از مدتی مادرم فوت کرد و پدرم ازدواج کرد حالا پدرم فوت کرده آیا مستمری پدرم بمن که پسرش هستم تعلق میگیره یا به همسر پدرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به همسر متوفی 50درصد وبه فرزندان زیر 8اسال وعدم اشتغال وبه شرط تجرد به فرزندان به میزان 25درصد می رسد

پرسشگر :

یاسلام من متاهل هستم و44سال سن دارم واز کار افتاده هستم وبه در خواست پدرم از آموزش پرورش به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شدم بالین شرایط آیا مستمری بمن تعلق میگیره یا نه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستمری پدر ، به فرزند پسر
بالای 18 سال نخواهد رسید مگر در موارد خاص

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله مستمری تعلق می‌گیره وجود تعلق می‌گیره به فرزند دختر درصورتی‌که فاقد شغل باشید ازدواج‌نکرده باشه تعلق می‌گیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به همسر پدرت تعلق می گیرد
شما اگر در حال تحصیل باشید یا معلول باشید تعلق می گیرد در غیر این صورت به پسر بالای 18 سال مستمری تعلق نمی گیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید کمیسیون پزشکی از کارافتادگی شما را تایید کندتا مستمری به شما هم تعلق بگیرد.