مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

با سلام و احترام.
پدر من 6 ماه پیش فوت کردن و در قید حیات یعنی 5 سال پیش یه باغ 3000 متری و بطور مجزا بنام من و دو تا خواهرام که سه نفر میشم کردن بصورت مبایعه نامه و در سال 99 هم باز در کمال صحت و سلامت حیاط خونه به مساحت 296 متر و بنام ما سه خواهر کردن و مبایعه نامه شد با مبلغ مشخص
الان یه خونه با مساحت 14ف متر و زیر زمینش و یه باب مغازه مونده که وراث میتون تقسیم کنن ولی ولی وراث مبایعه نامه ها رو قبول نمیکنن و ادعا میکنن جعلی هست که ما سه خواهر و 3 برادر و مامانم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمائید که آیا این ملاکهای مبایعه نامه شده که صد درصد به رضایت پدرم بود به ما تعلق میگیره و ما همچنین میتونیم سهم الارث هم بگیریم؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اونا باید ثابت کنند که امضای پدر جعلی است.
شما از الباقی اموال ارث می برید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
اثبات جعل با آنهاست و انتقال اموال به برخی از ورثه پیش از فوت مانع ارث بری ایشان نخواهد بود.