مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای زمین سند دار

با سلام من در سال 94 زمینی سند دار بصورت قولنامه ای خریداری کردم و 1 ماه بعد زمان الزام به تنظیم سند بوده که فروشنده به دفتر خونه مراجعه نکرد و بعدا متوجه شدم سند زمین در بازداشت است و فروشنده خود بدهکار مالیاتی است برای الزام به تنظیم سند شکایت کردم و ازونجایی که سند در بازداشت بوده قاضی برای نوع شکایت طرح شده ایراد گرفت و پرونده بسته شد من بعد از 2 سال زمین رو حصارکشی کرده و پروانه ساخت گرفتم و خونه ساختم و تمام امتیازات رو هم از جمله آب و برق و گاز براش گرفتم حالا پسر بزرگ فروشنده ادعا میکنه مبایعه نامه قلابی هستش متاسفانه شاهدین امضا کننده زیر مبایعه نامه در دسترس نیستن و من مبلغی از قیمت زمین رو بصورت چک و مبلغی رو به درخواست خود فروشنده در مغازه پسر فروشنده و از طریق دستگاه پوز به حساب پسر فروشنده ریخته ام چون تمامی حساب های فروشنده مسدود بودن
آیا پسر فروشنده میتونه همچین ادعایی در محاکم قضایی مطرح کنه و شکایتشو پیش ببره و علیه من رای بگیره؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ادعای ایشان باید اثبات شود. شما نیز پرینت واریزی خود را از طریق بانک دریافت کنید.. به پرونده الزام ب تظیم سند نیز میتوانید استناد کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، ولی اگر قرارداد را فروشنده امضاء کرده باشد ادعای صوری بودن قرارداد را باید ثابت کنند که موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.
و شما می توانید در جلسه دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید