مشاوره حقوقی رایگان - عدم قید نوع کاربری در سند تک برگ

با سلام و احترام، علیرغم صدور سند تک برگ با متون: نوع سند : واحد تجاری - نوع و میزان مالکیت: شش دانگ عرصه و اعیان - وضعیت خاص: طلق و نوع سند : اصلی ؛ ولی کاربری فاقد توضیحات اعم از تجاری یا خدماتی و ... میباشد. خواهشمند ام ضمن تشکر از بزرگوارن در اینخصوص بنده را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای راهنمایی دقیقتر به ارگان مربوطه جهاد کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در سند ذکر شده که کاربری واحد تجاری
می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربری مذکور جز ذخایر شهری است و هنوز در طرح تفصیلی کاربری آن تعریف نگردیده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است بر اساس طرح تفصیلی فعلا بدون کاربری باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرح تفصیلی رجوع نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

باسلام و احترام در ابتدای سال به قید نموده‌اید کاربری واحد تجاری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا فعلا کاربری برای آن تعریف نشده