مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل و خواب خودر

سلام من در تصادف که کردم خسارتم زیادشد ماشینم هم یک ماه تو تعمیرگاه بود اتاقش تعویض شده‌ وانت نیسان بوده از طرف مقصر شکایت کردم کارشناس دادگاه هم تاییدکرد طرف اعطراز زده دادگاه اولیه شهرداری بودچون اونجا تصادف کردم حالانمیدونم چجوری پرونده برده دادگاه گرگان شهرخودش پارتی داشته باید چکارکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تمام خسارات خود را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست نیابت قضایی داده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
احتمالا نیابت اعطا شده است.